ALL TOO HUMAN + DOOM ORCHESTRA

All_Too_Human-bw_by_Peter_Gannushkin-09

ENTRÉ 80 KR. + gebyr
KØB BILLET I FORSALG HER

ALL TOO HUMAN

Koncert og pladerelease

ALL TOO HUMANs koncert under sommerens Copenhagen Jazz Festival blev bredt anerkendt som et af festivalens højdepunkter.
“En ny, mere solid, angrebslysten og foruroligende lyd fra Peter Bruun”- skrev Politiken om koncerten, som var svær at glemme for anmelderen.
Nu er ALL TOO HUMAN tilbage med plade-release og Europaturné. Albummet “Vernacular Avantgarde” udkommer på det franske selskab, Ayler records.

Peter Bruun ønsker med All Too Human at forfølge det paradoksale i musikken ved både at ville det åbenlyse samtidigt med at efterstræbe det umulige.

ALL TOO HUMANs musik håber at kunne bibringe lytteren både overraskelse og genkendelighed. Kvartettens vigtigste virkemidler er ‘plads’ og ‘klang’. Sammen skaber kvartetten en fornemmelse af en brændende kerne, der kan give sig uventede udslag i eruptioner fra enten den franske guitarist Marc Ducret eller kornettisten Kasper Tranberg, mens Simon Toldam leverer harmoniske og klanglige bidrag via sine keyboards.

Komponist og kapelmester Peter Bruun, påtager sig en dobbeltrolle i musikken, ved dels med den ene hånd at levere abrupte synth basgange, mens han med den anden hånd betjener trommesættet. Peter Bruun formår med denne spillemåde at antyde hidtil uhørte rytmiske potentialer og sært forbundne grooves.

Selv om Peter Bruun står som komponist, er store dele af musikken fri og med plads til eksperimenter, alle medlemmer af ALL TOO HUMAN er afgørende for det paradoksale resultat.

Line-up:
Peter Bruun – drums & bass synth
Marc Ducret – guitars
Kasper Tranberg – trumpet & cornet
Simon Toldam – keys

Video: All Too Human – “Extended Mind (Active Externalism)”

Doom Orchestra

Med Mads Egetoft i spidsen bringer Doom Orchestra hornorkesteret til sin usædvanlige, men også sært logiske kulmination. Med en besætning, der inkluderer alt fra baritonsaxofon og tuba til sopranino-saxofon, er Doom Orchestra er et 10-mands hornorkester, der ikke ses mange af. Orkesteret er uden rytmegruppe, og består altså udelukkende af hornspillere! Orkestret spiller kompositioner af Mads Egetoft, der som komponist ikke synes at kende til begrænsning. Mads Egetoft har bl.a. gjort sig bemærket i Boujeloud, Kresten Osgoods Kvintet, og i forskellige konstellationer på Mayhem og spillestedet 5e.
I Doom Orchestra har han et sted at udfolde sine ekspansive kompositoriske visioner om dommedagsakkorder spillet på noget, der minder om et levende messingorgel.

Se her video fra 2016 med Doom Orchestra i Skuespilhuset