Loco Day feat. VS Doom + Jeremy Troy + Aktivistkoret

Dato:
16/7
Tid:
14:00 - 22:00
Entré:
Kr. 80 (for koncerter),-
Venue:
Dansepavillonen / Karens Minde Kulturhus

Jazz Club Loco og Karens Minde Kulturhus inviterer i anledning af Copenhagen Jazz Festival til en hel dag med musik, mad, vinyl og afslappet atmosfære i og ved den smukke gamle dansepavillon, Wagnersvej 19 i den københavnske Sydhavn.

De optrædende til Loco Day besidder alle en originalitet og en indre ild, der for alvor vil skabe varme. Se frem til at ’hænge ud’, nyde god mad og drikke – og måske erhverve dig lidt second hand-vinyl i den jazzede afdeling, som sælges på dagen. Det koster 80 kr. at komme ind i Dansepavillonen til koncerterne med Jeremy Troy og VS Doom.

Kl. 15: Aktivistkoret er ledet af komponisten Mija Milovic. Kom og lær toner, der kan spredes i gaderne og foran ministerierne, til demoerne, til hinanden, syng med dit hjerte til et hjerte. Alle kan synge og bruge sin stemme. Larmen er pligten.

Kl. 16: Jeremy Troy er en komet på den danske musikhimmel. Han er blevet sammenlignet med en ung Prince – og besidder en spændvidde, der er second to none. Al hans musik er egenproduceret og udforsker de eksperimentelle dybder fra hiphop, jazz, krautrock og over til ambient, drone og meget andet.

Kl. 20: VS Doom er kunstnerne M. Rexen og Mads Lund Egetoft, som har slået hver deres store band sammen til et 15 mand/kvinde højt gigaband.

Krautrock møder forvrænget afrobeat med store følelser i et vanvittigt rytmisk virvar.
VS Doom er partybandet fra helvede – og som de så poetisk selv formulerer det:

En Molotov mod isolationens stilstand
Et gigantisk band med formålet at få energien helt op
At knække dig til tåre i ren lykke for at høre instrumenter spillet live igen
Født ud af den kulturelle ødemarks tørst
Velkommen til VS DOOM

Stacks & Sean vender plader
Stacks & Sean har i årenes løb stået bag mange forskellige samarbejder med Jazz Club Loco. Hvem husker ikke DJ Krush til den første Loco Day på Vega tilbage i 0’erne, de brasilianske legender Azymuth på Loppen eller The Motherfucking Gaslamp Killer på MS Stubnitz. Tidligere drev de det fine label Sound Escape sammen. I dag er Anthon ‘Stacks’ aktiv som dj bl.a. i kollektivet Super Bad Disco og har sin egen hyggelige og velassorterede pladebutik Palmspree på Nørrebro. Sean er en af landets mest aktive og kreative promoters og driver fra Århus sit eget management og bookingbureau Ohwell.

Forsalg Jeremy Troy: 80 kr. + gebyr – køb her
Forsalg VS Doom: 80 kr. + gebyr – køb her