Lund & Pultz Melbye

Dato:
5/7
Tid:
21:00
Entré:
Kr. 50,-
Venue:
Østre Kapel / Sydhavn Teater

Saxofonduoen, Lund & Pultz Melbye, blev etableret i foråret 2016 og udforsker en fælles interesse i minimalistisk og improviseret musik. Duoen blander repetitive motiver og cyklusser med improvisation og bruger teknikken, cirkulært åndedræt, som gør dem i stand til at spille konstant, uden pauser og ophold. For lytteren betyder det et overvældende og kompakt lydbillede, som er flerdimensionelt og trance-skabende med inspirationer fra bl.a. Steve Reich og Terry Riley.

Henrik Pultz Melbye har turneret det meste af Europa og Rusland med bandet SVIN samt med hans solo-saxofonprojekt. Han har spillet sammen med Kasper Tranberg, Jesper Zeuthen, Adam Rudolph og Bon Iver og er ofte brugt som sideman. I 2016 blev han og hans trio nomineret til Årets Nye Danske Jazznavn til DMA Jazz.

Johs Lund er en af iværksætterne bag både det legendariske københavnske spillested, Mayhem samt musikerkollektivet Yoyooyoy hvorigennem han har udgivet plader med bl.a. Mats Gustafsson, Peter Ole Jørgensen og duoen Gud er Kvinde.

I 2018 udgav de deres debutplade “Plays Baritone Saxophones”, som i 2019 blev nomineret til en DMA Jazz.

Entré: 50 kr. Køb i forsalg her
Locopas (for alle aftenens tre koncerter): 100 kr. Køb i forsalg her