Sax Ruins (JP) + Ole x Juice

Sax Ruins
Dato:
4/11
Tid:
15:00
Entré:
Kr. 100,-
Venue:
ALICE

Køb billet i forsalg her (entré 100,-)

Sax Ruins (JP)
Yoshida Tatsuya, der er frontperson i det eksperimenterende powerhouse, Ruins, må være en af Japans mest anerkendte og interessante trommeslagere lige nu. I Sax Ruins slår han pjalterne sammen med den japanske impro-saxofonist Ono Ryoko. Makkerparret har udgivet to plader “Yawiquo” (2009, Ipecac Recordings) og Brimmguass (2014, Skin Graft).

Sax Ruins følger komplekse og irregulære beats og en form for dekonstrueret instrumentalisering, der får Sax Ruins til at lyde som et kæmpe ensemble, der i vildskab bevæger sig gennem free jazz, noise og math rock – eller det som de selv kalder for “progressiv jazz core”.

Forvent to opfindsomme musikere, der lyder som et dekonstrueret big band spille fri og grænseløs noise-jazz.

Ole x Juice
Ole x Juice er mødet mellem de elektroniske kunstnere Ida Duelund Hansen, Kristian Paulsen og Anders Bach. Det er et projekt, der gror ud af Idas og Anders’ samarbejde til Beijing Design Week i oktober måned, hvor de to skal turnere med improviseret og ambient techno og trance for et stort kinesisk publikum. LP’en ”Ole x Juice – Fight” er for nyligt udkommet på pladeselskabet Wetwear.

Anders Bach er trommeslager, komponist og akademiker. Han udforsker intim akustisk monotoni og frenetisk digital mani i sin musik, kunstig intelligens og æstetik i sine artikler. Anders har været en aktiv figur på den danske musikscene de seneste syv år som solo-artist og som del af en række bands. Han er co-founder af pladeselskabet Wetwear.

Ida Duelund Hansen er komponist, lyddesigner og musiker. Hun har baggrund som bassist i den københavnske pop- og eksperimenterende musikscene. Som komponist arbejder hun hovedsagligt med at skrive for dans og 3D animation.

Kristian Paulsen er uddannet percussionist fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2013. Var en tredjedel af bandet Ice Cream Cathedral, som udgav to anmelderroste albums og har medvirket som komponist på film, spil, kunstinstallationer og teater. Etablerede i 2017 musikprojektet Wetwear med Anders Bach, som tilsammen har udgivet musik under en række aliaser.