The Music Of Nicolai Munch-Hansen feat. Kurt Rosenwinkel

Dato:
16/7
Tid:
20:00
Entré:
Kr. 220,-
Venue:
Christianias Børneteater

Køb billet i forsalg her (forsalget begynder fredag 26/6 kl. 10)

Bassisten og komponisten Nicolai Munch-Hansen var i mange år en absolut nøglefigur på den københavnske musikscene, og hans alt for tidlige bortgang har i den grad efterladt et tomrum. Heldigvis kan vi endnu samles om den smukke og på mange måder tidløse musik, Nicolai nåede at skrive og udgive.

På den baggrund har fire af Nicolais gamle musikalske compadres sammensat en gruppe, der helt særligt også tæller den internationalt berømmede guitarist Kurt Rosenwinkel (US). Gruppen vil give to koncerter: I Aarhus præsenteret af Sun Ship, og i København præsenteret af Jazz Club Loco / Christiania Jazz Club. Kvintetten vil spille udvalgte numre fra Nicolai Munch-Hansens hovedværker ’Wanna Do Right But Not Right Now’, ’Chronicles’ og ’Æter’.

Kurt Rosenwinkel har vundet utallige priser, medvirket på mere end 150 plader og spillet med en lange række profiler heriblandt Paul Motian, Gary Burton, Joe Henderson, Brad Mehldau, Brian Blade, Aaron Parks, Mark Turner og Joshua Redman. Vi husker naturligvis også Kurts bidrag i Human Feel.

Line-up:
Ned Ferm (saxofon)
Kurt Rosenwinkel (guitar)
Nils ‘Bosse’ Davidsen (cello)
Anders ‘AC’ Christensen (bas)
Kresten Osgood (trommer)

NB! Pga. de nødvendige corona-restriktioner vil Børneteatret have færre tilhørerpladser end vanligt, og vi forventer af den grund at sælge alle billetterne i forsalg.